KAHTASES-AK Parti Adıyaman Milletvekili Doç.Dr.İshak Şan, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı ziyaretin ardından yapmış olduğu açıklamada,“Besni Hayvancılık ihtisas OSB nin ilk adımlarını atmış bulunmaktayız “dedi.

AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Doç.Dr.İshak Şan ve Hüseyin Özhan, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'yı ziyaret etti.

Görüşme sırasında Adıyaman’ın tarım ve hayvancılık faaliyetleri ile ilgili konuların yanı sıra Adıyaman için planlanan projeler ele alındı.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Doç.Dr.İshak Şan, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı ziyaretin ardından sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada,Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı ' yı Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Özhan ile birlikte ziyaret ederek,Koçali Barajı,Çetintepe Barajı ve Aksu Barajı ile ilgili daha hızlı aksiyon alınması konusunda fikir birliği yaparak tarımsal alanlar için sulama projelernin herdaim destekleneceği konusunda söz aldık. Ayrıca Besni Hayvancılık ihtisas OSB nin ilk adımlarını atmış bulunmaktayız .

Sayın bakanımıza bize gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum”dedi.