KAHTASES-Kahta'da Şehit Nazif Kaplan İmam Hatip Ortaokulu tarafından 5’ci, 6’ncı, 7’inci ve 8’inci sınıflar arasında bilgi yarışması düzenlendi.

Okul yönetimi tarafından okul bahçesinde açık havada gerçekleştirilen,velilerin yoğun katılım sağladı yarışmada Fen Bilimleri, Matematik, Türkçe ve Arapça gibi derslerden öğrencilere 20 soru soruldu. 5’ci, 6’ncı, 7’inci ve 8’inci sınıf öğrencileri, soruları önceden okuyarak cevaplarını A, B, C ve D seçeneklerinden seçtiler. Jüri üyeleri,öğrencilerin kaldırdığı pankarta göre cevaplarını puanladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Lütfü Başli, KahtaŞehit Nazif Kaplan İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen bilgi yarışmasını ziyaret ederek öğrencileri ve öğretmenleri tebrik etti.

Başli yaptığı açıklamada, "Bugün Şehit Nazif Kaplan İmam Hatip Ortaokulumuzda düzenlenen bilgi yarışmasını büyük bir zevk ve heyecanla izledik. Öğrencilerimizin bilgi birikimlerini ve yarışmadaki performanslarını çok beğendik. Bu tür yarışmalar, öğrencilerimizin motivasyonunu artırıyor ve onların bilgiye olan ilgilerini teşvik ediyor. Katkıları ve emekleri için öğretmenlerimize ve idarecilerimize de teşekkür ederiz." dedi.